Financieel advies: bankzaken, hypotheek en verzekering in Twello

Ben je op zoek naar financieel advies in de gemeente Voorst? Wij helpen je graag met je bankzaken, hypotheken en verzekeringen!

Berends & Slump Twello

Wil je een hypotheek afsluiten of je hypotheek oversluiten? Onze financieel adviseurs Bram, Ellen en Eric staan voor je klaar. Het eerste oriënterende gesprek is geheel vrijblijvend. We inventariseren je lopende voorzieningen, wensen en uitgangspunten en bekijken wat je mogelijkheden zijn. 

Berends & Slump ligt centraal gelegen in de gemeente Voorst (aan de Duistervoordseweg 49 in Twello) en is gemakkelijk bereikbaar vanaf Bussloo, De Vecht, De Worp, Klarenbeek, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst, Wilp en Wilp-Achterhoek. Ook vanaf Apeldoorn, Deventer en Zutphen (Stedendriehoek) zijn we goed te bereiken.

Bij het sluiten van een hypotheek komen ook verzekeringen kijken. Deze sluit je ook eenvoudig bij ons. Zo heb je al je financiële producten onder één dak. Overzichtelijk en handig voor als er iets aan de hand is. 

Bram Dijkhof Ellen Visscher Eric Klein Swormink
Bram Dijkhof Ellen Visscher Eric Klein Swormink


Interesse in een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek? Bel 0571-274440 of stuur een mailtje naar info@berends-slump.nl.