Werkwijze

Onze klanten herkennen onze werkwijze. Dat zien we bijvoorbeeld terug in klanttevredenheidsonderzoeken.

 1. We sluiten aan bij uw leven of onderneming

  Er zijn honderden verzekeringen en financiële producten. Hartstikke mooi, maar de vraag is natuurlijk: wie bent u? En wat heeft u nodig?   
   
 2. We werken met specialisten van het hoogste niveau

  Al onze adviseurs hebben een specialistische opleiding gevolgd voor het vak dat ze uitoefenen. Ze zijn gecertificeerd en doen regelmatig aan bijscholing. Dat lijkt een open deur, maar in de wereld van bankzaken, hypotheken, pensioenen en verzekeringen is dit lang niet altijd vanzelfsprekend. Werken met specialisten betekent voor ons ook dat u voor persoonlijke en zakelijke vragen verschillende adviseurs heeft. Natuurlijk overleggen deze goed met elkaar. Zodat u niet de nadelen, maar wel de voordelen heeft.

 3. We zijn persoonlijk betrokken

  U krijgt van ons het advies dat we zelf zouden willen ontvangen. Dat kan alleen omdat we persoonlijk betrokken zijn. We zijn nieuwsgierig naar uw situatie en denken actief mee. Bovendien legt u gemakkelijk contact met ons. Als u ons belt, krijgt u geen ingewikkeld gedoe met menu’s, maar gewoon meteen de juiste persoon aan de telefoon. Juist doordat uw persoonlijk adviseur u zo goed kent, kan hij u uitstekend helpen.

Duurzaamheid

Groen staat bij ons voor duurzaamheid. Wij vinden het belangrijk milieubewust bezig te zijn en steunen kleine en grote initiatieven van collega's om ons dagelijks werk steeds wat duurzamer te doen. 

Initiatieven:

 • 32 zonnepanelen geplaatst op het dak van onze vestiging in Twello;
 • Nieuwe auto's van de zaak hebben minimaal energielabel B;
 • In de strijd tegen wegwerpplastic worden alle collega's duurzame broodtrommels aangeboden in plaats van de boterhamzakjes van thuis;
 • Vanzelfsprekend wordt het afval gescheiden;
 • Papier met oude logo's wordt hergebruikt.