Financieel advies: bankzaken, hypotheek en verzekering in Enschede en omgeving

Ben je op zoek naar financieel advies in Enschede en omgeving? Wij helpen je graag met je bankzaken, hypotheken en verzekeringen!

Berends & Slump Enschede

Berends & Slump ligt centraal gelegen in de wijk Roombeek (aan de Roomweg 83 in Enschede). We zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer, bijvoorbeeld vanaf het centrum van Enschede. Maar ook vanaf Almelo, Boekelo, Borne, Denekamp, Haaksbergen, Hengelo, Lonneker, Losser, Oldenzaal en Overdinkel. Je kunt tevens gratis parkeren.

Hypotheekadvies in Enschede

Wil je een hypotheek afsluiten of je hypotheek oversluiten? Onze financieel adviseur Chiel staat voor je klaar. Het eerste oriënterende gesprek is geheel vrijblijvend. We inventariseren je lopende voorzieningen, wensen en uitgangspunten en bekijken wat je mogelijkheden zijn. 

Bij het sluiten van een hypotheek komen ook verzekeringen kijken. Deze sluit je ook eenvoudig bij ons. Zo heb je al je financiële producten onder één dak. Overzichtelijk en handig voor als er iets aan de hand is. 

Chiel ter Haar
Chiel ter Haar

Interesse in een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek? Bel 053-4337777 of stuur een mailtje naar info@berends-slump.nl.